Despre LaStadion.EU

Cum a aparut LaStadion.Eu? Ce veti gasi aici? De ce mi-am facut eu acest blog? Cum e cu pasiunea mea pentru FOTBAL in special si pentru sport in general.

 

Fotbalul este pasiunea mea. Dintotdeauna mi-a placut sa-l privesc, uitandu-ma intotdeauna cu jind, cu invidie la jucatorii plini de talent, ovationati de intregul stadion.

Totodata, pe pc, laptop ori consola, fotbalul a avut intotdeauna prim-planul. Fie ca vorbim despre FIFA, despre PES (care-mi place mai putin, dar pe care nu l-am exclus niciodata), despre anticul Kick-off (pentru mine, PRIMUL joc de acest gen) ori despre REGELE lor, Football Manger (cu al sau stramos, Championship Manager), toate mi-au ocupat zeci, sute ori chiar mii de ore.

Acum, ma uit cu precadere la meciurile echipei nationale, la turneele finale (europene si mondiale) si la meciurile IMPORTANTE. Cand am timp, nu refuz placerea unui El Clasico, unui derbi din campionatul Italiei ori, de ce nu, unui derbi romanesc.

Pe stadioanele romanesti, mai nou, ma duc la masa presei. Nu din zgarcenie, ci din comoditate: acolo sunt mai sigur, intru lejer, fara controale, si sunt mai linistit.

Constatand ca pe blogul generalist nu am trafic si ajung la concluzia ca aceasta pasiune trebuie sa aiba un locsor al ei, am decis sa imi fac acest blog.

De ce am ales numele LaStadion.Eu este greu sa va explic. Este asemanator cu Lateatru.Eu, un alt blog al meu, un proiect la care tin enorm. Este vorba si de faptul ca nu am gasit o combinatie care sa contina numele meu. Precum in cazul Cinemil, CitestEmil ori Politicalinescu.

LaStadion.eu va avea si articole extra-fotbal. Am scris despre Halep, voi scrie si despre Snooker. Voi scrie si despre handbal. Si ce alte subiecte sportive voi simti ca trebuiesc comentate.

Nu-mi place sa fac un blog necrolog, asa ca ma abtin cat pot sa scriu despre morti. A murit marele comentator Cristian Topescu, am refuzat sa scriu despre el. Am scris putin pe Facebook, de ajuns.

Nu fac cronici de meci, cel putin momentan. Daca voi face asa ceva, voi face la meciuri cu adevarat importante. Nu neaparat finale de campionat mondial, cat meciuri cu adevarat relevante. Cum a fost infrangerea Braziliei cu 7-1.

LaStadion.eu se vorbeste civilizat, nu se injura ca pe stadion. Inteleg patimile, inteleg divergentele, inteleg ca nu putem fi de acord, dar fara injurii. Cine injura primeste cartonas: intai galben, apoi rosu.

Nu garantez cum va arata blogul LaStadion.eu. E ca la haine: azi imi place ceva, maine ma satur. La fel si infatisarea blogului. Sper sa ramana poza de cover, dar nici asta nu pot garanta.

Nu am o adresa de email specifica blogului LaStadion.Eu, drept urmare recomand adresa generala CONTACT AROND EMILCALINESCU PUNCT EU. Si cu asta am terminat.