post

Top 10 evenimente demne de 1 aprilie

Astazi, de 1 aprilie, Gazeta Sportorilor a publicat un articol tare simpatic, cu 10 glume demne pt aceasta zi. Eu continui importantul demers jurnalistic, cu inca 10 stiri din sportul romanesc (si nu numai), toate avand aceeasi data: 1 aprilie. Asadar, pe rand:

  1. Simona Halep a castigat primul ei turneu de Grand Slam.
  2. Dinamo s-a calificat in grupele Uefa Champions League pentru prima oara in istorie.
  3. Neymar NU va semna cu Real Madrid, ci se va duce in liga a patra, la FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. Salariul sau va fi platit de FRF, in contul banilor pe care instanta a decis ca trebuie sa-i plateasca clubului.
  4. Gigi Becali a decis sa treaca la religia musulmana. Se pare ca doar asa va putea concura cu seicii arabi, mari proprietari de cluburi prin Europa.
  5. Mircea Lucescu a anuntat, la conferinta de presa de dupa meci, ca echipa sa a fost avantajata de arbitri, cerandu-si scuze pentru penaltiul primit.
  6. Dan Petrescu a urmarit linistit, pe banca, meciul echipei sale, CFR CLUJ. La un moment dat, intr-o altercatie petrecuta in dreptul bancii sale tehnice, acesta a calmat spiritele din ce in ce mai tensionate.
  7. Liderul suporterilor rapidisti a anuntat ca Academia Rapid este dispusa sa inceapa negocierile privind fuziunea cu alte 4 grupari: Steaua, Dinamo si FC Voluntari. Clubul rezultat se va numi: FC FCSBDRv.
  8. Fc Barcelona, satula de numarul imens de goluri pe care-l marcheaza sezon de sezon, a decis numirea lui Jose Mourinho in functia de antrenor principal. Obiectivul acestuia este limitarea numarului de ocazii de gol din fiecare meci.
  9. Arsenal Londra a anuntat concedierea managerului Arsene Wenger. Se pare ca hotararea fusese luata acum vreo 10 ani, dar niste probleme birocratice au intarziat punerea ei in practica.

Numarul 10 este un eveniment EXTRAsportiv: Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat 🙂

Un 1 aprilie cat mai productiv va doresc si va astept si pe voi cu propuneri 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *